Peelingujący balsam cukrowy z olejem z pestek winogron zawiera masło shea oraz olej kokosowy.
Cukier złuszcza martwy naskórek. Masło shea i olej kokosowy pielęgnuje skórę nawilża ją i natłuszcza. Olej z pestek winogron doskonale nawilża, ujędrnia i uelastycznia skórę. W cerze naczynkowej zmniejsza czerwone pajączki. Pozostawia na skórze uczucie delikatnego natłuszczenia. Skóra jest rozjaśniona i gładka.
Działanie : wspomaga przepływ limfy. Odżywia, regeneruje skórę.
Zmniejsza pajączki.
Sposób użycia :
Rozprowadzić peelingujący balsam na skórze i wmasować kolistymi ruchami.
Następnie spłukać wodą.
Nawilżający i odżywczy balsam pozostanie na skórze.
INCI:
Sucrose, Butyrospermum Parkii (Shea) Fruit Butter, Vitis Vinifera Seed Oil, Coconut Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum.
Certyfikaty: BIO, Ecocert
Nie posiada sztucznych barwników, alergenów i parabenów.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Napisz recenzję